ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

 • Λίγα λόγια για εμένα

     Είμαι ο Κωνσταντίνος Βασιλείου, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων και προγραμματιστής λογισμικού που βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή - Καλαμπάκα, στο νομό Τρικάλων - στην ΕΛΛΑΔΑ.
     Είχα περάσει 10 έτη στον εταιρικό κόσμο ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη ιστοχώρων και λογισμικών, εργαζόμενος και στο γραφείο και έπειτα μακρινά. Τρία έτη πριν, άφησα τον εταιρικό κόσμο και άρχισα την εργασία απλώς από το σπίτι.
     Απολαμβάνω να εργάζομαι άμεσα με τους πελάτες μου, παρά να εμπλέκομαι με προϊστάμενους. Ακόμα κι αν συναντώ σπάνια τους πελάτες μου προσωπικά (λόγω της γεωγραφίας), είμαι σε θέση να επικοινωνήσω αποτελεσματικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο τηλέφωνο για να συμπληρώσω τη μελέτη ανάπτυξης στις προδιαγραφές τους.


 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ

     Παρακαλώ, ελένξτε τις Υπηρεσίες μου για να δείτε μερικά παραδείγματααπό την εργασία που έχω παραγάγει και διαβάστε τις συστάσεις των πελατών.
     Εάν είμαι ο κατάλληλος προγραμματιστής για εσάς, παρακαλώ στείλτε email για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Μου αρέσει να συναντώ νέους πελάτες και θα ευχαριστηθώ να συνεργαστώ μαζί σας.